Scenografi

Opera comics:

Scenografien udgøres af store videoskærme hvorpå der projekteres forskellige grafiske flader. Historien om Juan de Vado og hans alter ego Escarramán fortælles ved hjælp af en tegnet serie af illustrationer, ikke ulig en konventionel tegneserie, men her er handlingsforløbet nøje synkroniseret med de musikalske recitativer.
På denne måde overtager tegningerne en del af sangernes ageren på scenen. Sangerne personificerer ikke direkte personerne i historien, de lægger blot stemmer til den tegnede fortælling. Først i sang- og danseafsnittene har sangerne og danseren en skuespil-funktion, nemlig som henholdsvis hofmusikere og sigøjner/taverna/markedsmusikere, etc.

Dans og sang i et abstrakt rum

I de ti sang- og dansetableaer indtager videoskærmene en ny funktion, hvor de er med til at skabe det sceniske rum hvori sang og dans finder sted (hof/taverna, etc.) Selvom sangen og dansen indgår som en integreret del af handlingen, er dette rum et 'abstrakt' rum, der understøtter indholdet i sang og dans. (Lidt i tråd med sangenes funktion i de tidlige Brecht/Weill teaterstykker, Laser og pjalter og Happy End)
Videoskærmene vil også projektere en dansk oversættelse af sangteksterne.